Beoordelingen

UITSTEKEND
61 recensies op
Mark Spijkerboer
Mark Spijkerboer
2023-11-28
Keurige en nette auto gekocht. Geen gladde verkooppraatjes, gewoon het eerlijke verhaal. Na een kleinigheidje met de koppeling deze netjes vervangen binnen de garantie zonder problemen. Blij met mijn aankoop en de service die geboden is.
Arno Brom
Arno Brom
2023-11-23
Positieve ervaring bij Morren. Denkt mee en informeert correct.
Jacco Verlaat
Jacco Verlaat
2023-09-26
Heb bij Marcel een auto gekocht, hierbij een aantal steekwoorden die bij mij opkomnen. Klant vriendelijk, aardig, eerlijk, komt gemaakt afspraken na, snelle communicatie, goede prijs, verleend service zoals het hoort. Kortom super tevreden met Marcel en zijn deskundigheid.
Jeroen Meerts
Jeroen Meerts
2023-09-25
Prima garage. Marcel is kundig en altijd eerlijk.
jdvdbroek
jdvdbroek
2023-09-08
3 maanden geleden heb ik samen met mijn vriendin bij dit bedrijf een auto gekocht. Aan het einde van de garantie periode bleken er nog wat kleine probleemjes aan de auto, deze werden snel en vakkundig verholpen. Dit autobedrijf is zeker aan aanrader!
Andries Zomer
Andries Zomer
2023-08-09
Bij Morren een Volvo V60 ingeruild voor een Skoda Superb. Er wordt alle tijd voor je genomen, heldere en duidelijke uitleg, en afspraken worden nagekomen. Goede service!
Tobias Prommel
Tobias Prommel
2023-07-13
Zeer vriendelijke man, top service
Niels van der Klauw
Niels van der Klauw
2023-06-09
3 maanden geleden hebben wij een mooie Ford Kuga bij Marcel gekocht. In het verleden hebben wij wat nare ervaringen gehad met autoverkopers, maar bij Marcel hadden we meteen een goed gevoel. Dat gevoel bleek later ook te kloppen. Iets zat niet helemaal goed in de koppeling en de auto trilde bij een bepaalde snelheid. Marcel heeft alles netjes en onder de garantie voor ons opgelost en terwijl hij onze auto repareerde, konden wij gebruik maken van een leenauto. Een eventuele volgende auto kopen we zeker weer bij Marcel!
Algemene voorwaarden | Disclaimer
Realisatie: Happyside